Home / Slopen en smeren

Slopen & smeren

tegels showroom

Een goed begin voor je nieuwe badkamer, keuken of wellnessruimte

Wil je je hele badkamer door ons laten verbouwen? Of een nieuwe wellnessruimte laten bouwen? Ook dat kan! Wij bieden je het hele traject: van inspiratie tot realisatie!

Dat begint met een mooi ontwerp of een fris idee voor een nieuwe styling. Laat je adviseren door onze interieurspecialisten of kies ervoor om je door je eigen interieurarchitect bij te laten staan. Heb je vervolgens een partij nodig die het sloopwerk van je huidige keuken of badkamer op zich neemt? Wij zijn je graag van dienst! Nadat we je ruimte hebben ‘gestript’, gaan we voor je aan de slag om je badkamer, keuken of wellness tot in de puntjes aan jouw wensen te laten voldoen. Met enthousiasme, precisie en een nauwkeurige werkwijze zorgen we ervoor dat de zorgvuldig uitgekozen tegels, sanitair en accessoires de gewenste sfeer brengen in de ruimte.

We hebben eigen vakmensen die hier zeer behendig in zijn én beschikken over een ruim netwerk van specialisten waar we een beroep op kunnen doen. Al sinds de jaren 50 hebben wij prettige samenwerkingsverbanden opgebouwd. Met onder meer gespecialiseerde tegelzetters voor iedere soort tegel en voor iedere ruimte. Je kunt erop vertrouwen dat wij ook hierbij voor kwaliteit gaan. Wij doen alles voor een uitmuntende service, vanaf het eerste advies tot en met de details achteraf. Heb je nog vragen of loop je ergens tegenaan? Dan staan we voor je klaar!

Nieuwschierig?

Meer informatie

Ruim 1000m2 inspiratie: bezoek onze showroom in Oisterwijk!

Laat je inspireren

Wij ontmoeten je graag!