Home / Merken / VT Wonen tegels

VT Wonen

Exclusief verkrijgbaar bij Tegels.com: de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones.

Al sinds jaar en dag is tegels.com dealer van de volledige tegelcollectie van vtwonen, kom bij ons in de showroom kijken naar de nieuwste collectie of bestel ze gemakkelijk via onze site.

Mold

Deze populaire tegelserie met een strak en robuust betonlook, is verkrijgbaar bij Tegels.com. Deze stoere betontegels zijn ook verkrijgbaar met een houtprint voor stijlvolle variatie. Het meest unieke in deze serie is de douchtegel, een tegel van groot formaat met een compleet drainsysteem in een.

Villa

Hip en tijdloos, dat is hoe wij deze tegel serie omschrijven. Met de combinatie van glans/mat en de diverse kleuren zijn de mogelijkheden van deze handvorm wandtegels oneindig. De 2 nieuwste tegels zijn de unieke metallic kleuren: Dark Gold en Platinum.
De Villa serie is bij ons in de showroom te zien, kom langs en bekijk zelf de nieuwe tegelserie!

Loft

Stoere vloer!

Deze tegel met betonlook voor een industrieel tintje zit al sinds dag 1 in de collectie van vtwonen en is nog steeds erg populair. Met deze serie maak je een prachtige stoere badkamer, toilet of woonkamer. Hij is in drie varianten verkrijgbaar, Loft silver, Loft grey en Loft black.

Craft

deze serie is onlangs toegevoegd aan de collectie van vtwonen en is nu al de meest populaire wandtegelserie in het assortiment. De tegels zijn gebaseerd op de mooie handgemaakte Marokkaanse zelliges en is leverbaar in heel veel prachtige kleuren en prints.

Classic

De nieuwste trend in tegels is marmerlook en vtwonen speelt hier op in, en hoe! De classic collectie bied de mooiste marmerkopieën van de beste kwaliteit. Je vind ze allemaal in onze showroom en in onze webshop onderaan deze pagina.

Ruim 1000m2 inspiratie: bezoek onze showroom in Oisterwijk!

Laat je inspireren

Wij ontmoeten je graag!