Home / Inspiratie / Badkamer inspiratie

Inspiratie voor je badkamer

Grondleggers van sfeer

Je badkamer is een plek waar je je prettig moet voelen. Relaxen in bad, of een verfrissende douche voordat je aan je dag begint. De sfeer in je badkamer draagt in hoge mate bij aan dat gevoel. Bij Tegels.com vinden we het dan ook belangrijk om de tijd te nemen voor je persoonlijke wensen. Als grondleggers van sfeer, creëren we graag samen met jou de badkamer die bij je past. Op deze pagina hebben we alvast enkele ‘pareltjes’ uit onze collectie uitgelicht om je te inspireren. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! In onze showroom vind je 1000m2 inspiratie voor je badkamer.

Tijdloos & neutraal

Wil je gaan voor een badkamer waar je nog wel even mee vooruit kunt? Kies dan voor tijdloos en neutraal! De tegels van (onder andere) het Nederlandse merk Mosa lenen zich hier uitstekend voor. Uiteraard adviseren wij je graag over het sanitair, de meubels en de accessoires die hierbij passen!

Landelijk & klassiek

Bij Tegels.com vind je alles voor een badkamer in een landelijke en/of klassieke stijl. Van de tegels van het Engelse merk Original Style (die nog met de hand gemaakt worden) tot tegels met natuursteen-look. Uiteraard met bijpassende meubels en sanitair!

Studio Piet Boon

Ben je liefhebber van Studio Piet Boon? Dan is het goed te weten dat wij in onze showroom een speciale sectie hebben gewijd aan zijn karakteristieke stijl. Hier vind je het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit, zoals Studio Piet Boon dit zelf omschrijft. Wij bieden je dan ook volop inspiratie voor je badkamer in deze stijl!

Shop-in-shop: vtwonen

Tegels.com biedt een ‘shop-in-shop’, volledig in vtwonen-stijl. Hier vind je niet alleen tegels, sanitair en badkamer-meubels, maar hebben we ook alvast een bijpassend behang en mooie accessoires voor je uitgezocht.

Exclusief: PORCELANOSA

Tegels.com is dealer van het exclusieve Spaanse merk PORCELANOSA. Deze tegels kenmerken zich door een uniek design dat je nergens anders ziet. Het is de absolute crème-de-la-crème op tegelgebied, en het biedt dan ook allerlei interessante snufjes om je badkamer tot in de allerkleinste details te laten voldoen aan je wensen.

Ruim 1000m2 inspiratie: bezoek onze showroom in Oisterwijk!

Laat je inspireren

Wij ontmoeten je graag!